október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Kiderült, miért nem szerepel Donatella Kiszel Tünde új naptárában
Kiszel Tünde dedikált naptárral lepte meg Szabó Dórát és Pachmann Pétert, és elárulta, hogy a mostani miben különbözik az eddigi kalendáriumoktól. Tünde mesélt a szülinapjával egybekötött bemutatóról, és a fotókon viselt ruháiról. Arról is szó esett a Mokkában, hogy közösen hozták meg a döntést a lányával, hogy Donatella már nem szerepel az új naptárban, és elmondta azt is, hogy miként alakult ki ez a hagyomány az életében.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. december 5. 8:16

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   kiszel tünde   donatella   naptár   fotózás   bemutató   ruha   dedikálás   szülinap   hagyomány

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG