október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Rubint Rékáékhoz házhoz megy a Mikulás
Mindjárt itt a Mikulás, majd karácsonykor megérkezik Jézuska is! A Mokkában Rubint Réka mesélt arról, hogy náluk hogyan zajlik a karácsonyi készülődés, és azt is elárulta, hogy legkisebb gyermekük, Zalán milyen tündéri kérdéseket tett fel szüleinek a Jézuskával kapcsolatban.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. december 4. 7:55

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   karácsony   rubint réka   család   jézuska   szokás   mikulás   schobert norbert   schobert zalán   schobert lara

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG