augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Pirner Alma az előző párkapcsolatáról: ˝Abból a szakításból felállni nekem nagyon nehéz volt˝
Pirner Alma 3 hetet töltött a férjével és a kisfiúkkal Srí Lankán, az élményeikről a Mokkában mesélt. A rúdtáncbajnok elárulta, hogy ugyanoda szerettek volna visszamenni Lennyvel, ahol 3 évvel ezelőtt összeházasodtak a szerelmével, és hogy utoljára a gyermekük születésekor voltak ennyit együtt. Alma a korábbi kapcsolatáról is beszélt, hiszen az előző férjével 9 évig alkottak egy párt, és ebből a szakításból számára cseppet sem volt egyszerű felállni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. november 29. 8:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   pirner alma   szakítás   szerelem   házasság   házassági évforduló   párkapcsolat   nyaralás   utazás   gyerek   sri lankaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG