március 25.
Irén, Írisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Sztárban Sztár +1 kicsi: Nagy Adri ebben tartja zseniálisnak Nagy Bogit
Vadonatúj videóklippel jelentkezett Nagy Adri, aki az elmúlt időszakban nagyobb figyelmet szentelt a színészi karrierjének. Az énekesnő a Mokkában elárulta, hogy miről szól az új dala, és hogy örül annak, hogy a Sztárban Sztár +1 kicsi során lesz egy támasza Bogi személyében. Elmesélte, hogy a partnere egy nyitott, vidám, igazán pozitív lány, és szóba került az is, hogy a Sztárban Sztárban melyik szerepében volt a leginkább zavarban. Sztárban Sztár +1 kicsi minden vasárnap 18.45-től a SuperTV2 műsorán!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. november 23. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sztarban sztar meg egy kicsi   nagy adri   nagy bogi   videóklip   színésznő   sztárban sztár   sztárban sztár meg 1 kicsi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG