október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Adj jelet magadról: Rúzsa Magdi súlyos égési sérült gyermekeken segít
Az énekesnő is csatlakozott a Bethesda Gyermekkórház Égési Osztályát segítő jótékonysági akcióhoz. A Mokkában a kampány ötletgazdája, Burger Andrea, valamint a kórház főigazgatója, Dr. Velkey György elárulták, mi az akció elsődleges célja, és azt, mire költenék leginkább az összegyűjtött pénzt, Magdi pedig arról beszélt, miért tartja fontosnak, hogy hírnevét jótékony célokra használja.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. november 22. 8:21

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   rúzsa magdi   énekesnő   jótékonyság   bethesda   pénzgyűjtés   gyerekek   beteg gyerekekhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG