október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Csipes Tamara elárulta születendő gyermeke nevét
Már csak napok kérdése, és megszületik Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakos gyermeke. A sportoló kifejtette, már a 39. hétben van, ebből kifolyólag eléggé rapszodikus az élete jelenleg, és nagyon várja a baba érkezését. A beszélgetés során az is kiderült, mik Tamara tervei a szülés utáni időszakra, továbbá, hogy céljai között szerepel-e a tokiói olimpián való részvétel.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. november 16. 8:14

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   csipes_tamara   kajak   kajakos   kajakosok   sport   sportoló   vízisport   baba   gyermek   terhesség   terhes   szülés

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG