október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Igazi sztárparádé várható Mundruczó Kornél első hollywoodi filmjében
Szeptemberben röppentek fel először a hírek arról, hogy Bradley Cooper után a Wonder Woman főszereplője, Gal Gadot is csatlakozik Mundruczó Kornél készülő hollywoodi produkciója, a Deeper című film szereplőihez. Návai Anikó a Mokkában elárulta, a színésznő alig várja, hogy megkezdődjenek a forgatások, hiszen rajong a magyar rendezőért, és az is kiderült, milyen témákkal várja még a sztárriporter a nézőket a Hello Hollywood szombati adásában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. november 10. 8:37

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   hello hollywood návai anikóval   hello hollywood   návai anikó   wonder woman   gal gadot   bradley cooper   mundruczó kornélhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG