november 22.
Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Kiderült, hogy Király Viktor melyik legendás előadóval zenél a Sztárban Sztár Döntőjében
Az énekes egyik gyerekkori példaképét, Somló Tamást alakítja majd a Döntőben, amelyben Karácsony János lesz a segítségére. Viktor elárulta, hogy miként emlékszik vissza a nagyszerű zenészre, és hogy a mostanit egy nehéz feladatnak érzi. Az énekes arról is mesélt a Mokkában, hogy sokat gyakorol, folyamatosan tanulja a szöveget, és próbálja minél jobban utánozni az eredeti előadó hangszínét, énektechnikáját, stílusát.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. november 7. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   király viktor   sztárban sztár   sztárban sztár 5   karácsony jános   lgt   somló tamás   döntő   pápai joci   felkészüléshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG