október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Chris Hemsworth magyar származású felesége sosem járt még Magyarországon
Návai Anikó, a Hello Hollywood műsorvezetője élőben jelentkezett telefonon, aki Chris Hemsworthről, valamint a harmadik Thor-film kulisszatitkairól árult el exkluzív titkokat. Mint kiderült, a színészt rendkívül megviselte a forgatási időszak, mivel rengeteget kellett edzenie, emellett pedig a családjára is sok időt szentelt. A műsorvezető azt is elárulta, hogy Chris és felesége elszeretnének-e látogatni Magyarországra.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. november 3. 8:37

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   chris hemsworth   thor ragnarök   thor   film   mozi   návai anikó   hello hollywood návai anikóval   hello hollywoodhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG