november 26.
Virág

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Tóth Vera a Marton-ügyről: ˝Ha én ezt megtettem, akkor igenis vállalnom kell a következményeit˝
Az énekesnő a Mokkában elárulta, hogy nemrég egy olyan házba költöztek be a testvérével, amiben két különálló lakás van, és most jobb a kapcsolatuk Gabival, mint eddig bármikor. Vera arról is beszélt, hogy mi a véleménye a Marton-üggyel kapcsolatban, szerinte ˝mindig megvan mindennek az ideje, hogy mikor mi derül ki˝, és úgy érzi, hogy az empátia hiányzik az emberekből. A beszélgetés végén szóba került az énekesnő karácsonyi koncertje, amire 50 árva gyermeket is meghívott.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 30. 8:14

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   tóth vera   tóth gabi   lakás   összeköltözés   költözés   karácsony   koncert   marton lászló   sárosdi lilla

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG