december 14.
Szilárda

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Taktikázás nélkül, gyorsan halad előre Király Viktor új kapcsolata
A Sztárban Sztár énekese nemrég új videóklippel rukkolt elő, amiről a Mokkában beszélt. Viktor elárulta, hogy hárman írták a dalt, Závodi Marcival és a brit Ash Hicklin zeneszerzővel, és még az apukája is szerepel a klipben. Az énekes mesélt a legutóbbi Sztárban Sztáros produkciójáról, és arról, hogy kiknek a bőrében érezte eddig a legjobban magát. Szóba került Viktor friss, két hónapja tartó kapcsolata is, amiről az énekes őszintén vallott. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 27. 8:09

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sztárban sztár   sztárban sztár 5   király viktor   produkció   videóklip   szerelem   párkapcsolathirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG