július 7.
Apollónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Azurák Csaba a HPV-oltásról: a kiskamaszkor elején erről is beszélgetni kell a gyerekkel
2014 óta a fiatal lányok 80%-a kapja meg a védőoltást, ami Dr. Koiss Róbert nőgyógyász szerint nagyon jó arány. Azurák Csabáéknál jövőre aktuális lesz a HPV-elleni oltás, ezért fontosnak tartja, hogy lánya, Zsófi kellő információt kapjon a betegségről. Úgy fogalmazott, eljött a kiskamaszkor, amikor egy csomó téma terítékre kerül, például erről is beszélgetni kell a gyerekkel.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 24. 7:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   hpv   méhnyakrák   oltás   védőoltás   vakcina   betegség   azurák csaba   nőgyógyász   orvosKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG