december 3.
Ferenc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Annoni Zita az első pillanattól részese keresztlánya életének
Zita és keresztlánya, Dorina utoljára 11 éve szerepeltek együtt televíziós műsorban, ám kedd este a Vigyázat, gyerek vagyok!-ban ismét közösen állnak a kamerák elé. A gyönyörű fotós mesélt keresztlányával való szoros kapcsolatáról, és azt is elárulta, a lány születésekor még a névválasztásban is segített. A Mokkában az is kiderült, mondott-e Dorina olyat, ami váratlanul érintette Zitát.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 24. 8:09

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   vigyázat, gyerekkel vagyok!   annoni zita   család   keresztanya   gyerekvállalás   debreczeni zita

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG