október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Szabó Dóra meghatódott azon, hogy Pápai Joci mire szeretné ˝használni˝ a népszerűségét
A Sztárban Sztár énekese szerint ő már tízszer annyit kapott a sorstól, mint amire vágyott, mindent elért, amit el szeretett volna. Most próbál olyan dolgok felé nyitni, amiket korábban megígért magának, ilyen, hogy kiálljon a családon belül erőszak, főleg a gyerekbántalmazás ellen.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 20. 8:50

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sztárban sztár   sztárban sztár 5   pápai joci   gyerek   gyerekek   bántalmazás   gyerekbántalmazás   családon belüli erőszak   segítség   szabó dórahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG