október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A bizonytalan férfiak hajlamosabbak a féltékenységre?
A Mokka ˝Az normális?˝ című rovatában a héten Frank Róbert pszichológus Szabó Dórával és Istenes Lászlóval a féltékenység témakörét járta körbe. Vajon a nőkre vagy a férfiakra jellemzőbb? És mi a helyzet, ha egy korábbi kapcsolatból született gyermekkel szembeni ellenszenv bonyolítja a viszonyokat? Minderre megtudhatod a választ a videóból.

Ne feledjétek, minden pénteken jelentkezik a Mokka Az normális? rovata. A szakértők várják kérdéseiteket a mokka[kukac]tv2.hu e-mail címen!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 20. 7:52

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   az normális?   frank róbert   pszichológia   pszichológus   féltékenység   párkapcsolat   gyerek   gyerekvállalás   konfliktushirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG