február 22.
Gerzson

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Pápai Joci abban reménykedik, hogy egyszer felállva tapsolnak neki a zsűritagok?
Az énekes ismét nőt alakít a Sztárban Sztárban! Joci nagyon törekszik arra, hogy hasonlítson az eredeti előadóra, és arról is mesélt, hogy milyen a kapcsolata a feleségével ennyi csaj szerep után. Az énekes elárulta, hogy még a műsor előtt Caramellel átbeszélt mindent, hiszen ő az egyik legjobb barátja, és az is kiderült, hogy szerinte melyik produkciót tudta eddig a legjobban hozni hangban.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 20. 8:10

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sztárban sztár   sztárban sztár 5   pápai joci   gyerek   gyerekek   bántalmazás   gyerekbántalmazás   gyermekbántalmazás   családon belüli erőszak   koncert   feleség   caramel   molnár ferenc caramelKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG