február 27.
Ákos, Bátor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Almási Kitti a szexuális zaklatásról: Könnyebb megítélni az eseményt, mint közelről megérteni
Nem csillapodik a Harvey Weinstein körül kialakult szexbotrány. Almási Kitti klinikai szakpszichológus szerint a sértettek azért nem vállalják fel a zaklatást, mert szégyellik. Legtöbben az áldozatokat hibáztatják, ezért akivel ez megtörténik, az inkább magába fojtja érzéseit, gondolatait. A szakpszichológus elmondta, hogy nem csak a nőkkel, hanem férfiakkal is megtörténhet a szexuális zaklatás. ˝Sokkal könnyebb megítélni egy ilyen eseményt, mint megérteni közelről˝- tette hozzá a témához Almási Kitti.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 18. 7:09

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   almási kitti   klinikai szakpszichológus   zaklatás   szexuális zaklatás   Harvey WeinsteinKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG