október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Megilletődött Áron, a háromlábú kutya élete első élő adásában
Több napos kóborlás után végre előkerült Áron, akinek a gazdájával Csehy András beszélgetett a Mokkában. Illés Csaba elárulta, hogy nagyon hálás az embereknek, amiért ennyien segítettek a keresésben, és arról is mesélt, hogy amikor megtalálták a kutyust rettenő koszos, éhes és fáradt volt, és most jobban tart a kocsiktól. Az is kiderült, hogy korábban miért kellett Áron egyik lábát amputálni, és hogy a gazdája mit tanácsol azoknak, akiknek mentett kutyájuk van.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 10. 8:10

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   áron   kutya   összefogás   segítség   segítségnyújtás   kóbor kutya   menhely   állatmenhely   kutyamenhely   hála   amputáció   amputált lábhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG