augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Kucsera Gáborék kisfia anyukája bankkártyájával szeretett volna fizetni egy étteremben
Nem könnyű eldöntenie a szülőknek, hogy milyen rendszerességgel és mennyi zsebpénzt adjanak a gyerekeiknek. A témában a Mokka vendégei Papszt Kriszta pénzügyi tanácsadó és Kucsera Gábor voltak. A tanácsadó szerint az összeg természetesen a család büdzséjétől függ, de érdemes megtanítani körülbelül 6 éves koruk után a kicsiknek a helyes pénzkezelést. Kucsera Gábor elárulta, hogy mennyi zsebpénzt kapott a szüleitől gyerekkorában, és kiderült, hogy Beni már foglalkozik a pénzzel, van külön perselye is. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 9. 8:12

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   kucsera gábor   tápai szabina   kisfiú   gyerek   zsebpénz   tanácsadó   pénzügy   megtakarításKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG