december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A stílustanácsadó szerint a kanadai miniszterelnök vicces zoknijai divatgagek
Rajong a különleges zoknikért Justin Trudeau, aki pazar gyűjteménye jó pár darabját megvillantotta már a közönség előtt. A Mokkában Schiffer Miklós stílustanácsadó elárulta, hogy ő ezt egy gagnek tartja, de a klasszikusan elegáns férfiaknak nem ajánlja az ilyen viseletet, Göbl Johanna illemtanácsadó pedig többek között arról mesélt, hogy a kanadai protokoll elég laza és a miniszterelnök is liberális szemléletű. Szóba került az is, hogy talán azért találták ezt ki, hogy közelebb kerülhessen a politikus az átlagemberekhez.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 26. 7:52

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   Justin Trudaeu   kommunikáció   vicces   zokni   divat   Kanada   miniszterelnök   schiffer miklós   stílus   protokoll   politikus   liberális

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG