augusztus 22.
Menyhért, Mirjam

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Brutális ingatlanárak: ˝Nem bírja a piac ezt a gyilkos tempót...˝
Több évnyi spórolás kell ahhoz, hogy valaki saját lakást tudjon vásárolni. A magyar lakosság több mint 10 százaléka bérelt ingatlanban lakik. A Mokka vendége Balogh László, az ingatlan.com vezető szakértője és Papszt Krisztina, pénzügyi tanácsadó voltak. Elárulták, nem várható változás a következő pár évben sem, az ingatlanok továbbra is folyamatosan drágulnak majd. Az emelkedés üteme viszont csökkenésnek indulhat. Balogh László szerint ugyanis ˝nem bírja a piac ezt a gyilkos tempót˝.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 13. 7:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   lakás   lakásárak   lakások   lakáspiac   lakáskiadás   lakáshitel   lakásvásárlás   új lakások   bérlakás
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG