július 11.
Nóra, Lili

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
100 éves a MAFILM: együtt ünnepelnek a legendás magyar színészek
A legendás filmrendező Korda Sándor társaival éppen 100 éve alapították a MAFILM stúdiót. 150-200 filmet forgattak a történelmi helyszínen. Zákonyi Tamás igazgató és Balázs Péter színművész meséltek a stúdióhoz kapcsolódó élményeikről. A jeles esemény alkalmából este 19:00 órától ünnepséget tartanak, ahová a filmes szakma színe-javát meghívták, a színészek közül például Bodrogi Gyulát, Bálint Andrást, Kern Andrást és Udvaros Dorottyát is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 7. 7:52

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   mafilm   film   születésnap   évforduló   balázs péter   kern andrás   haumann péter   udvaros dorottya   filmgyártás   filmrendező   színész   színésznőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG