május 29.
Magdolna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Rostos táplálkozással segíthetjük a jó bélbaktériumok működését
A beleinkben élő baktériumok befolyásolhatják a testsúlyunkat, állítják egyes kutatások. Dr. Takáts Alajos gasztroenterológus a Mokkában elmondta, hogy a bélflóra az immunrendszer fontos része, körülbelül 1,5 kilogramm baktérium él az emberekben. A gasztroenterológus beszélt a túlzott antibiotikum fogyasztás következményeiről, elárulta, hogy mit gondol a probiotikumokról, és az is kiderült, hogy a rostos táplálkozás, a normális étrend és a megfelelő testmozgás mind szükségek ahhoz, hogy a bélflóra egyensúlyban legyen.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 7. 7:40

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   baktérium   bélflóra   egyensúly   antibiotikum   betegség   elhízás   immunrendszer   mozgásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG