július 8.
Ellák

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Anyagi gondok miatt végzett magával a hajdúszoboszlói család?
Megrázó riport! Borzalmas családi tragédia történt Hajdúszoboszlón. Egy háromtagú család holttestét találták meg. A 45 éves apa egy erdős területen feltehetőleg megfojtotta 6 éves fiát, majd magával is végzett. Az anya holttestét pedig a lakásukban találták meg a rendőrök, ő felvágta az ereit. A tragédia hátterében valószínűleg anyagi gondok álltak. A Mokka vendégei a témában dr. Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő és Németh Zsolt kriminológus voltak.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 6. 7:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   krízishelyzet   tragédia   családi tragédia   HajdúszoboszlóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG