október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Burkus Vanessza édesapja szerint a lánya jobban van, fel fogja ismerni a barátját
Vanessza másfél hónappal ezelőtt szenvedett autóbalesetet Bulgáriában, azóta nem lehetett a lánnyal kommunikálni. Néhány nappal ezelőtt azonban már írt és beszélt a szüleivel a lány. A Mokkában az édesapja elmondta, hogy miért tartják Vanesszát csodabetegnek az orvosok, és hogy ők először arra figyeltek fel, hogy a lányuk már követi őket a szemével. Azt is elárulta, hogy Vanessza állapota hullámzó, és a barátja hamarosan meglátogatja őt, illetve szóba került az is, hogy milyen intenzív kezelés vár most a lányra.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 5. 7:08

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   burkus vanessza   autóbaleset   betegség   kóma   felébredt   kommunikáció   beteg   orvos   kezelés   rehabilitáció   kórházhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG