november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Koltai Róbert hihetetlen történetet mesélt Makk Károlyról!
92 évesen elhunyt Makk Károly Kossuth-díjas filmrendező, aki közel ötven filmet rendezett. A Mokkában rá emlékezett Nagy-Kálózy Eszter színművész, Koltai Róbert és Dudás Viktor filmszakértő. Nagy-Kálózy Eszter elárulta, hogy Makk Károly hihetetlen vitalitással, teljes odaadással, szerelemmel készítette a filmjeit, és mindig közelről figyelte a színészek rezdüléseit. Koltai Róbert néhány hete találkozott a rendezővel, aki akkor is kirobbanó erőben volt és ˝dőltek belőle a poénok˝.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. augusztus 31. 7:10

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   makk károly   koltai róbert   nagy-kálózy eszter   szakértő   film   mozi   rendező   filmrendező   cannes   siker   elhunyt

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG