március 19.
József, Bánk

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Nem semmi: Galambos Bogi cipőtervezésbe kezdett
Galambos Lajcsi lánya gyönyörű nővé érett, a közösségi oldalakon pedig rengeteg rajongója van. Bogi először szerepelt édesapja nélkül a Mokkában, ahol elmesélte, hogy történt már olyan, hogy Lajcsi utánaküldött valakit egy buliba, de egyébként mindent meg tudnak beszélni és jól megértik egymást. Boglárka elárulta, hogy az édesapja a hobbijában, a festészetben is támogatja, és a modellkedés is közel áll hozzá, de ezt nem tekinti életcéljának.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. július 25. 8:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   galambos lajos   galambos lajcsi   galambos boglárka   cipő   festészet   festés   hobbi   modell   édesapa
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG