október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Elképesztő lelki károkat okozhat a gyerekverésre biztató könyv
Tanárok, pszichológusok, pszichiáterek és szülők indítottak petíciót egy gyerekverésre és különböző fenyítési módszerekre buzdító könyv ellen. Az egyik legnagyobb könyvkereskedő hálózat már visszahívta polcaikról a botrányt keltő könyvet. A részletekről és a könyv esetleges rossz hatásairól Almási Kitti klinikai szakpszichológus beszélt a Mokkában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. július 3. 7:18

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   családon belüli erőszak   gyerekverés   pszichológus   gyerekpszichológus   gyerekbántalmazás   gyermekbántalmazáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG