december 11.
Árpád, Árpádina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Vigyázat, gyerekkel vagyok! Dér Heni ugyanolyan volt tinédzserként, mint Juhos Zsófi?
Heni és Zsófi olyanoknak tartják magukat, mint két rossz testvér, mert nagyon szeretik egymást, de folyamatos húzzák a másikat. Heni a Mokkában elárulta, hogy mi volt köztük korábban a konfliktusforrás, és kiderült, hogy néha veszekedtek a Sztárban sztár + 1 kicsi alatt. Zsófi egyébként többször volt már vendégfellépő Heni koncertjein, és a fény derült arra is, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve a fiatal énekesnőnek.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. május 11. 8:20

Címkék: vigyázat, gyerekkel vagyok!   dér heni   juhos zsófi   sztarban sztar meg egy kicsi   barátság   segítség   tanács   szülő   koncert   énekesnőhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG