január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Cuki! Szulák Andi és Ganxsta Zolee lánya számot cseréltek a Vigyázat, gyerekkel vagyok! után
Szulák Andrea Csehy Andrásnak elmesélte, hogy nagyon szoros a napirendje, hiszen sokat próbál, háztartást vezet, A Nagy Duettben zsűrizik, de úgy véli, hogy az összes magyar anya hasonló módon ˝kötéltáncol˝. A színésznőnek saját magára kevés ideje van, de mivel Rozina már nagylány, szoktak közös programokat szervezni. Arra is fény derült, hogy Rozinát mi érdekli a leginkább, és hogy hogyan érezték magukat a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatásán.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. május 10. 8:10

Címkék: szulák andrea   berki krisztián   ganxsta zolee   vigyázat, gyerekkel vagyok!   család   gyerekek   háztartás   előadás   főzés   próba   anya   a nagy duett

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG