július 16.
Valter

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Wolf Kati az adománygyűjtésről: ˝Nagyon fontos, hogy az ember a gyerekeinek is megmutassa˝
Minőségi ruhákat gyűjtenek az Adok-Kapok Napokon a rászoruló családoknak, hogy ők is egyenlő esélyekkel indulhassanak a mindennapokban. Imre Csaba, a Premier Outlet igazgatója elárulta, hogy 2013-ban indították útjára ezeket a napokat, amelyeken rengeteg adományt tudnak összegyűjteni. Wolf Kati, az akció védnöke arról mesélt, hogy hogyan került ebbe a kezdeményezésbe, ahol tiszta ruhákat, sportszereket, játékokat gyűjtenek, Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója pedig elárulta, hogy ők segítenek eljuttatni a ruhákat a rászorulóknak.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. május 3. 8:39

Címkék: wolf kati   adomány   adománygyűjtés   segítség   rászorulók   kezdeményezés   segély   segélyszervezetek   ruha   Játék
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG