június 20.
Rafael

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Szabályoznák a civil szervezetek bevallási kötelezettségét
Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke szerint a civil szervezetek alapvetően nem pártpolitikai érdekeket képviselnek, azonban lehetnek kivételek. Ilyenek a Soros György által külföldről támogatott egyesületek is, amelyek "a kormánytól eltérő világnézetet propagálnak az élet minden területén". Az USA példáján keresztül arról is beszélt, szeretnék jogilag szabályozni a civil szervezetek beszámolási kötelezettségét.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. január 31. 9:56

Címkék: gulyás gergely   fidesz   Fidesz   alelnök   Soros György   civil szervezet   támogatás   usa   szabályozás   képviselő
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG