január 19.
Sára, Márió

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Jakupcsek Gabriella vadonatúj formátummal tér vissza a képernyőre
Hosszú idő után újra a TV2 képernyőjén láthatják a nézők Jakupcsek Gabriellát. A műsorvezető teljesen új oldalát mutatja meg, egyfajta közvetítőként segítene helyrehozni elrontott kapcsolatokat. Kiemelte, új műsora nem talkshow, nem a kibeszélés, hanem a ˝mély csendek˝ kerülnek a középpontba. Vadonatúj formátum, Franciaországban és Ausztráliában is nagyjából egy időben fog elindulni a magyar verzióval.

Ha összevesztél egy számodra fontos emberrel, de rászántad magad a békülésre, jelentkezz! Itt a lehetőség, hogy helyre hozd elrontott kapcsolatodat. Írj e-mailt a bekulnek@tv2.hu címre!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. január 30. 9:11

Címkék: jakupcsek gabriella   béküléshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG