október 17.
Hedvig

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Balog Zoltán: most indul igazán a civil szervezetek támogatása
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere arról számolt be, hogy a Védőháló a családokért projekt idén kezdi meg igazi működését. Ennek keretében olyan civil szervezeteket támogatnak, akik a rászorulókon próbálnak meg segíteni olyan téren, mint a munka- és gyerekvállalás összeegyeztethetősége, vagy éppen a közösségszervezés. Ezen kívül beszélt még a KLIK új vezetőjéről, az oktatás további fejlesztéseiről, valamint a háziorvosi szolgálat javulásáról.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. január 18. 9:38

Címkék: balog zoltán   Balog Zoltán   emberi erőforrások minisztere   emberi erőforrás miniszter   oktatás   köztársasági elnök   áder jános   háziorvos   háziorvosok   civil szervezethirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG