április 25.
Márk

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Öten verték az idős férfit a pszichiátrián
Kirjakopulosz Krisztina látogatóba ment édesapjához a pomázi Rehabilitációs Központ pszichiátriájára, azonban a férfit összeverve, véres pizsamában találta. Az ápolók szerint a férfi nem akarta a gyógyszereit bevenni, ezért kellett erőszakosan fellépni . A beteg szobatársa vallomást tett, miszerint ő is látta, ahogy az 5 ápoló verni kezdi az idős férfit.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Korhatár: 12 év

2016. április 27. 10:00

Címkék: Mokka   erőszak   kórház   egészségügy
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG