november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Gyárfás szerint maradnia kéne Kiss Lászlónak
Egy internetes oldalon közzétették a Kiss László és társai által 1961-ben elkövetett nemi erőszakról szóló okiratokat. Gyárfás Tamás azt mondta, ha emiatt most eltávolítanák pozíciójából Kisst, akkor mindenkinek önkritikát kéne gyakorolnia, hiszen a tette köztudott volt, még a róla szóló Wikipédia szócikkben is olvasható.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Korhatár: 12 év

2016. április 6. 9:19

Címkék: nemi erőszak   Gyárfás Tamás   Kiss László   botrány   erőszak

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG