október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Miniszter felel a boldogságért
Egészen váratlan ötlettel rukkolt elő az Egyesült Arab Emírségek kormányzata, ugyanis a legújabb miniszteri pozíció neve: Boldogságügyi miniszter.

Fő feladata az lesz, hogy a kormányzati politikát abba az irányba terelje, hogy az növelje a társadalom boldogságérzetét és elégedettségét. A már kinevezett Al-Roumi boldogságügyi miniszter asszony feladata, hogy az Egyesült Arab Emírségek öt éven belül a világ egyik legboldogabb országa legyen. A Mokka vendége volt a témában Barkó Judit kommunikációs mentor és Kiszelly Zoltán politológus.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2016. február 15. 9:24

Címkék: arab   boldogság   minisztérium

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG