március 25.
Irén, Írisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Így ünnepelnek a Mokka műsorvezetői
A 2015-ös év utolsó Mokkájában jókedélyű halászlékóstolás közben a műsorvezetők, Czippán Anett, Demcsák Zsuzsa, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Váczi Gergő elmesélték, ők hogyan készülnek az ünnepekre, és elbúcsúztak a nézőktől. Tvrtko hagyományosan külföldön karácsonyzik a családjával, ezért nem tudott jelen lenni. A Mokka teljes stábja meghitt ünnepeket és boldog új évet kíván a nézőknek!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. december 23. 9:35

Címkék: szilveszter   karácsony   demcsák zsuzsa   pachmann péter   váczi gergő   czippán anett   vujity tvrtko   kárász róbert
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG