december 7.
Ambrus

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A Süss fel nap! 2015 nyertese: Budavári Andor, különdíjasa: Trexler Erik
Andor a program nyerteseként a TV2 Csoport egymillió forintos támogatásában részesül, Erik pedig a TV2 Csoport 250 000 ezer forintos dolgozói különdíját kapta meg.

A Süss fel nap! program a TV2 többszörös díjnyertes társadalmi felelősségvállalási programja, idén olyan 18 év alatti fiatalokat mutatott be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén végzett tevékenységükkel példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára.

A díjátadó keretében a Mokka vendége volt Budavári Andor, a Süss fel nap! 2015-ös nyertese és édesapja Budavári Csaba, Vitányi Judit műsorvezető, Andor mentora valamint Trexler Erik, a Süss fel nap! dolgozói különdíjának nyertese és Kárpáti Rebeka színésznő, Erik mentora. A stúdióban a kuratórium két tagja,  Yvonne Dederick és Simon Zsolt, a TV2 Csoport társtulajdonosai, ügyvezető igazgatói beszéltek a Süss fel nap! díjáról és a program küldetéséről.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. december 17. 9:28

Címkék: budavári andor   trexler erik   kárpáti rebeka   vitányi judit   Yvonne Dederick   Simon Zsolt   süss fel naphirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG