október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Uralkodási rekordot döntött II. Erzsébet
Megdöntötte az uralkodási rekordot az Egyesült Királyságban II. Erzsébet királynő. Ő az, aki a monarchia történetében a leghosszabb időt töltötte, tölti a trónon. Előtte üknagyanyja, Viktória királynő volt az, aki a leghosszabb ideig uralkodott.

A rekord megdöntéséhez 23 ezer 226 nap,16 óra és 23 perc volt szükséges. A Mokka vendégei a témában Török Gabriella protokollszakértő, valamint Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Történettudományi Intézetének történésze

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. szeptember 11. 9:23

Címkék: anglia   II. Erzsébet   uralkodó   rekordhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG