szeptember 24.
Gellért, Mercédesz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Esküvő: segítség a tervezéshez
A tavasz beköszöntével megkezdődött az esküvőszezon is! Vannak, akik szűk, családi körben tartják a lakodalmat és vannak olyan párok is, akik viszont óriási vendégsereggel ünneplik életük nagy napját. Mindegy melyiket választják, egy esküvő megszervezése rengeteg teendővel jár.

A téma kapcsán Hamar Krisztina, a Városliget Café értékesítési- és rendezvényigazgatója, Szalay Mona fotográfus, valamint Barna László ceremóniamester volt a ‪‎Mokka‬ vendége.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. május 28. 9:35

Címkék: esküvő   menyasszony   házasság   lakodalomKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG