január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Sokkolók az Országgyűlési Őrségnek
Sokkolóval is felszerelik az országgyűlés őreit a jövőben. Az őrök ugyan az ülésteremben nem használhatják az eszközt, de máshol igenis hatástalaníthatják a renitenseket.

Csúcstechnológiás elektromos sokkolókat szerzett be az Országgyűlési Őrség – írta az egyik napilap. Hogy pontosan mire jók ezek a készülékek, és vajon tényleg annyira veszélyesek-e, mint ahogy arról az első sajtóhírek szólnak, arról Popper György, a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének elnöke beszélt a Mokkában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. május 5. 9:34

Címkék: sokkoló   országgyűlés   fegyver

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG