május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Reklámtorta: Kihasználjuk a szórakoztató elektronikai eszközöket?
Perjés Tamás, egy piackutató vállalat média szektorvezetője elmondta, Magyarország elmarad az európai átlagtól az okostelefonok és táblagépek használatát illetően, az asztali számítógépek, laptopok a piacvezetők. A szakértő becslése szerint a táblagépek használata jelentősen nem fog növekedni, az okostelefonok további terjedésére viszont számítani lehet.

A Reklámtorta témája az audiovizuális médiafogyasztás trendjei, különös tekintettel az eszközökre, a tartalmakra, valamint nem utolsósorban ezek kapcsolatára. A témában Nyilas Orsolya, az egyik elektronikai cég vállalati kommunikációs vezetője és Perjés Tamás, az egyik piackutató vállalat média szektorvezetője.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. április 13. 9:32

Címkék: reklámtorta   okostelefon   számítógép
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG