november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Szandi a Nyomorultakban kurtizán szeretett volna lenni
A népszerű énekesnő szívesen emlékszik vissza karrierje kezdetére, a gyerekkori fellépésekre. Néhány érdekes történetet el is mesélt a Mokka stúdiójában.

Szandi a napokban egy különleges, 1985-ös fellépésről készült videót töltött fel internetes oldalára. Az énekesnő már 9 éves korában is el tudta varázsolni közönségét. Nem titkolt célja a felvétellel az volt, hogy arra buzdítsa a fiatalok, hogy jelentkezzenek Az ének iskolája című műsorba, hiszen fantasztikus élményekkel lehetnek gazdagabbak. Ő maga is nagyon szívesen emlékszik gyerekkori produkcióira.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. március 4. 9:10

Címkék: szandi   videó   fellépés   karrier

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG