március 26.
Emánuel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Reklámtorta: Mi kell ahhoz, hogy egy szponzorfinanszírozott műsor elkészüljön?
Pénteken indult el A konyha ördöge című gasztroreality a TV2-n, melyben Bereznay Tamás, séf különböző éttermek konyhájában tesz rendet, szembesítve minden ott dolgozót a felfedezett hibákkal, talált hiányosságokkal, fejlődési lehetőségekkel.

A Mokka vendégei, Winhoffer Katalin a műsor producere és Hamvas Márta TV2 AFP csoportvezetője arról beszélt, hogy mi minden kellett hozzá, hogy ez a produkció létrejöhessen.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. március 2. 10:09

Címkék: reklámtorta
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG