március 21.
Benedek

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Reklámtorta: 10%-kal nőtt a televíziós reklámpiac
2008-tól 5 éven keresztül folyamatosan csökkent a televíziós reklámpiac. 2014 volt az első év amikor megfordult ez a tendencia. A 2013-as évhez képest, több mint 10%-al növekedett a piac, ami több mint 4 milliárd forintos összeget jelent.

A Reklámtorta mai vendége Kovács Krisztián, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének elnöke, aki a frissen megjelent, 2014-es televíziós reklámköltéseket összegző éves jelentésről beszélt.

Ne feledjék, minden hétfőn reggel 9-kor Reklámtorta – a szakma krémjével, itt a TV2-n! Kérdéseiket, észrevételeiket továbbra is várjuk a reklamtorta@tv2.hu címre, továbbá követhetik a Reklámtortát a Facebookon is, a facebook.com/Reklamtorta oldalon!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. február 23. 9:59

Címkék: reklámtorta   televízió
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG