október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Magával tudta volna rántani Nikát a drogok világa?
Az énekesnő ugyan nem került soha közel a kábítószerekhez, ugyanakkor elmondta, el tudja képzelni, hogy bizonyos szituációban nem tudott volna ellenállni nekik.

Három éve február 11-én hunyt el a világhírű énekesnő, Whitney Houston. A hatszoros Grammy-díjas művész drogtúladagolás és szívelégtelenség miatt vesztette életét. A sors különös fintora, hogy most, három évvel később, kísértetiesen hasonló körülmények között találtak rá a lányára, aki eszméletlenül feküdt hollywoodi lakásának fürdőkádjában. A 21 éves lány, azóta mesterséges kómában van. Azonban az orvosok a család kérésére, ma, édesanyja halálának napján lekapcsolják a

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. február 11. 10:22

Címkék: nika   whitney houston   öngyilkosság   öngyilkos   sztár   világsztár   droghirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG