november 11.
Márton

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A rákkezelés egyszerű matematikai probléma?
Dr. Kulcsár Gyula szerint adott számú ráksejt elpusztításához adott számú hatóanyag kell. Ha túl sok a ráksejt, egyszerűen nem lehet annyi hatóanyagot bevinni, mert az adott szer mennyiségétől halnának meg az emberek.

A rákbetegség több millió embert érint világszerte, és sajnos folyamatosan nő a betegek száma. A rákkutatók évről-évre azért küzdenek, hogy megtalálják a gyógymódot erre a kegyetlen betegségre. Dr. Kulcsár Gyula rákkutató és biokémikus elmondta, a rákbetegek húsz százalékánál a dohányzás okozza a betegséget. A szakértő szerint ez is bizonyítja, hogy a megelőzés mennyire fontos lenne.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. február 4. 10:30

Címkék: szakértő   egészséghirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG