július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A törvény bünteti a társkeresős hazudozást?
Sokan úgy próbálnak jobb benyomást kelteni az internetes társkeresőkön, hogy valótlan adatokat közölnek magukról. Azt viszont kevesen tudják, hogy ez akár bűncselekmény is lehet!

Szöőr Anna pszichológus, jogász szerint meg kell különböztetnünk jogtalan haszonszerzést és károkozást. A pszichológua szerint a legtöbb esetben az utóbbiról van szó, azaz a személy traumát szendved el a csalás miatt. Randi Andi társkereső coach ezzel szemben azt mondja, párkeresés során mindenkinek fel kell készülnie arra, hogy vannak csalók, nem szabad ezt traumatizálni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. január 22. 11:18

Címkék: társkeresés   társkereső   csalás   bűncselekmény   hazugságKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG