november 25.
Katalin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A biztosító kötelezte az Andrássy úti társasházat karbantartásra?
Pozderka Gábor ügyvéd arról beszélt, hogy a biztosítási szabályzat kármegelőzési kötelezettséget ír elő a társasházzal szemben.

Az ügyvéd elmondta, a munkások egy vihar által okozott kár elhárításán dolgoztak a tetőn, hogy megelőzzék a beázási károkat. Ennek azért van jelentősége, mert a biztosítási szerződés kimondja, hogy beázáskárnál a biztosító nem fizet abban az esetben, ha a társasház elmulasztja a bádogozás, a tetőszerkezet karbantartását.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. január 20. 10:47

Címkék: Mokka   andrássy út   lakástűz   biztosítás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG